Yhdistys

Materia ry on keskisuomalainen vuonna 2011 perustettu muotoilu- ja taideteollisuusalan ammattilaisten verkosto. Käsissämme muotoutuvat niin värikäs tekstiili ja jämäkkä metalli kuin puu, lasi tai vaikkapa keramiikka. Toteutamme yksilöllisiä tuotteita, tilaustöitä, liikelahjoja sekä asiakkaalle räätälöityjä kurssi-, luento- ja ohjauspalveluja. Meidän kauttamme löydät sopivan osaajan olitpa kodin sisustaja tai yritys.

Materia on yhteistyökumppanisi, kun tarvitset tekijäjoukon näyttelyyn, kulttuuritapahtumaan tai messuosallistumiseen. Yhteistyökumppaninamme voivat toimia monenlaiset organisaatiot; museot, galleriat, yhdistykset tai julkisen sektorin toimijat.

Materia on keskisuomalaisen muotoilun ja taideteollisuuden puolestapuhuja. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota keskisuomalaisille materiaalipohjaisen taiteen, taidekäsityön ja käsityömuotoilun ammattilaisille väylä verkostoitumiselle. Yhteistyön avulla synnytetään toimintaa: näyttelyitä, messuosallistumisia ja koulutusta.

Materiaan kuuluu reilusti yli kolmekymmentä jäsentä monipuolisesti muotoilun ja taideteollisuuden eri alaloilta.

Materian puheenjohtajana toimii Marianne Tiitinen.

Materia on myös Facebookissa, sieltä näet mm. Materian omia ja jäsenten ajankohtaisia tapahtumia ja asioita: