Yhdistys

Materia ry on keskisuomalainen vuonna 2011 perustettu muotoilu- ja taideteollisuusalan ammattilaisten yhdistys. Verkostoon kuuluu reilusti yli 30 jäsentä. Käsissämme muotoutuvat niin värikäs tekstiili ja jämäkkä metalli kuin puu, lasi tai vaikkapa keramiikka. Toteutamme yksilöllisiä tuotteita, tilaustöitä, liikelahjoja sekä asiakkaalle räätälöityjä kurssi-, luento- ja ohjauspalveluja. Meidän kauttamme löydät sopivan osaajan olitpa kodin sisustaja tai yritys.

Materia

On yhteistyökumppanisi, kun tarvitset tekijäjoukon näyttelyyn, kulttuuritapahtumaan tai messuosallistumiseen. Yhteistyökumppaninamme voivat toimia monenlaiset organisaatiot; museot, galleriat, yhdistykset tai julkisen sektorin toimijat.

On keskisuomalaisen muotoilun ja taideteollisuuden puolestapuhuja. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota keskisuomalaisille materiaalipohjaisen taiteen, taidekäsityön ja käsityömuotoilun ammattilaisille väylä verkostoitumiselle. Yhteistyön avulla synnytetään toimintaa: näyttelyitä, messuosallistumisia ja koulutusta.

Jäseniä on reilusti yli kolmekymmentä monipuolisesti muotoilun ja taideteollisuuden eri alaloilta.

Puheenjohtajana toimii Marianne Tiitinen.

Materia on myös Facebookissa, sieltä näet mm. Materian omia ja jäsenten ajankohtaisia tapahtumia ja asioita: